KAKO REZERVISATI SVOJU BENGALSKU MAČKU?

- Želeo bih da rezervišem svoju bengalsku mačku sada, koji je sledeći korak?

Prva stvar koju treba da uradite je da odlučite koje bengalsko mače vam se najviše sviđa od ponuđenih na našoj stranici (DOSTUPNI MAČIĆI). Nakon toga uplaćujete avans da rezervišete bengalsko mače koje želite. To možete učiniti bankovnim transverom ili lično kod nas ako ste u mogućnosti da nas posetite. Nakon toga popunjavamo ugovor o rezervaciji sa svim detaljima i uslovima, koji moraju da potpišu obe strane. Od tada do preuzimanja mačeta slaćemo vam video snimke i fotografije, kako biste mogli da pratite razvoj vašeg mačeta. 15 dana pre nego što mače bude spremno za predaju, budući vlasnik mora da pošalje preostali novčani iznos bankovnim transverom ili ga može lično predati ako dolazi po mače.

Voleo bih da stavim svoje ime na listu čekanja za leglo, da li je to moguće?

U slučaju da želite da sačekate mače iz određenog parenja, najbolje je da nas kontaktirate i da nam kažete svoje podatke, kako bismo vas mogli staviti na listu čekanja za određeno parenje. Kada se mačići rode, poštujemo redosled prijavljivanja. Prihvatamo učešće samo za rođene bengalske mačiće, nikada unapred.

- DA LI SE RADI KUPOPRODAJNI UGOVOR?

Svako bengalsko mače ima svoj kupoprodajni ugovor sa odgovarajućim detaljima i informacijama. Dolazi sa zdravstvenim garancijama i uslovima. Na stranici sa uslovima, svaka tačka će pokrivati interese i kupca i prodavca. Pogledajte uslove naših ugovora:
1) Uslovi ugovora za kućne ljubimce :
2) Uslovi ugovora za dalje razmnožavanje:

- Da li mačku dobijam sa pedigreom?

Svi naši mačići poseduju pedigre.

- MOGU LI DOĆI PO SVOJE MAČE?

Ne postoji bolji način da osigurate bezbednost vašeg mačeta tokom transporta, nego da lično dođete kod nas i preuzmete ga. Ujedno bićete u prilici da upoznate roditelje vašeg budućeg kućnog ljubimca i da vidite kako su odgajani i zbrinuti. Sledeća opcija koju nudimo je da vam lično dostavimo mače na vašu kućnu adresu. Tako ćemo učiniti putovanje manje stresnim za mače, jer će putovati sa osobom koju poznaje. U ovom slučaju potrebno je da pokrijete troškove prevoza i (hotela ako je potrebno). Ne zaboravite, mi smo tu da pomognemo! Koju god opciju da izaberete, razgovaraćemo i pronaći koja vama najviše odgovara.

-DA LI DOBIJAMO VAKCINISANO MAČE ?

Mačići su spremni za polazak nakon: veterinarskih pregleda, čišćenja od unutrašnjih i spoljašnjih parazita, vakcinacija i rezultata svih potrebnih testova . Sa mačetom dobićete i karton o vakcinaciji. Uz mače predajemo kupoprodajni ugovor sa zdravstvenom garancijom i uslovima, uputstvo za naredne vakcinacije i letak sa važnim informacijama o dobroj brizi o njihovom zdravlju i ishrani.